Broskve se zmzlinou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 327 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 16 g
- Sodík 45 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 34.3 mg
- Draslík 236.1 mg
- Vláknina 2850 mg
- Vitamín A 2850 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Broskve spaříme horkou vodou, oloupeme, rozřízneme napůl, vypeckujeme, půlky broskvi vložíme do misky, posypeme cukrem a zakapeme brandy.
-
2
Jahodovou zmrzlinu necháme trochu změknout, přimícháme do ní vanilkovou esenci, šlehačku a tímto krémeme naplníme pohárky. Navrch dáme vždy půlku broskve a polijeme polevou.
-
3
Podáváme velmi vychlazené.