Třešně s rybízovým želé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 230 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 0 g
- Sodík 12 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 194.1 mg
- Vláknina 2200 mg
- Vitamín A 2200 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1677.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Třešně omyjeme, vypeckujeme, vložíme do pánve, posypeme cukrem, podlijeme troškou vody, pánev zakryjeme pokličkou a podusíme 6 až 8 minut. Poté k třešním přidáme rybízové želé, prohřejeme a odstavíme z plotny.
-
2
Třešně upravíme na dezertní talířky. Šťávu v pánvi promícháme s likérem a třešně na talířcích přelijeme.