Salát z naložených fazolek s křenem a jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 218 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 10 g
- Sodík 577 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1358.2 mg
- Vláknina 17680.8 mg
- Vitamín A 17680.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 98.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Scezené fazolky překrájíme, vložíme do mísy a přidáme naložená rajčata pokrájená na kousky i s nálevem, přimícháme jemně strouhaný křen a jablka, která jsme oloupali, zbavili jádřinců a hrubě nastrouhali. Salát zdobíme měsíčky citronu.