Rajčata plněná sýrovou náplní s jablkem a rybízem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Lučina smetanový sýr
  • 10 g Sýr Eidam cihla 45%
  • 8 ks Rajčata
  • 1 ks Jablka
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Majonéza
  • 2 polévková lžíce Kompot rybízový
  • 0.5 polévková lžíce Křen
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 159 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 132 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 2.2 mg
  • Draslík 443.8 mg
  • Vláknina 5883 mg
  • Vitamín A 5883 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.6 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vršky rajčat skrojíme a rajčata pečlivě vydlabeme a plníme krémem.

  • 2

    Na krém budeme potřebovat majonézu, lučinu, eidam, jablko, křen a špetku soli a rybízový kompot. Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a jablko spolu se sýrem hrubě nastrouháme. V míse rozšleháme lučinu, přimícháme majonézu, strouhaný sýr, jablko, okapaný kompot, křen a špetku soli.

Komentáře k receptu