Appenzellské chuťovky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Máslo čerstvé
  • 150 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 2 kávová lžička Hruškovice
  • 4 plátek Chléb toastový
  • 0.5 kg Hrušky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 319 kcal
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 244 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 36 g
  • Cholesterol 29.3 mg
  • Draslík 240.5 mg
  • Vláknina 12760 mg
  • Vitamín A 12760 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Krajíčky toustového (nebo tmavého) chleba pokapeme hruškovicí, potřeme máslem, na každý krajíček položíme hrušku rozkrojenou napůl. Každou hrušku přikryjeme plátkem sýra.

  • 2

    Gratinujeme (nebo grilujeme) v předehřáté troubě asi 15 minut.

Komentáře k receptu