Smažená jablka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 379 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 25 g
- Sodík 40 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 23.8 mg
- Draslík 219.2 mg
- Vláknina 8339.8 mg
- Vitamín A 8339.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a jablka nakrájíme asi na 1cm silné plátky. Marinujeme je v citronové šťávě, cukru, rumu a skořici 10 minut.
-
2
Připravená jablka namočíme do mléčného těsta a smažíme je v horkém tuku po obou stranách. Dáme okapat a pocukrujeme.