Drobenkový koláč s broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 617 kcal
- Sacharidy 79 g
- Tuky 22 g
- Sodík 7 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 79 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 781.3 mg
- Vláknina 16525.5 mg
- Vitamín A 16525.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 72.2 mg
- Vitamín E 3.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Zapékací mísu vymažeme máslem. Broskve a višně zbavíme pecek. Broskve nakrájíme na plátky, společně s višněmi dáme do zapékací mísy. Vymačkáme šťávu z pomerančů, smícháme ji s nastrouhaným zázvorem, medem, škrobem a přimícháme do ovoce. Pečeme v předehřáté troubě 15 minut.
-
2
Cukr, mouku, oříšky, vločky másla prohněteme na drobenku, kterou rozložíme na ovoce a vložíme zpátky do trouby. Pečeme ještě dalších 30 minut.