Rybí filé pečené na jablkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 181 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 6 g
- Sodík 235 mg
- Bílkoviny 53 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 53.5 mg
- Vláknina 1900 mg
- Vitamín A 1900 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kyselá jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky, rybí filé osolíme. Do pekáčku vložíme rybu, jablka, zakapeme olejem, podlijeme vodou a pečeme v troubě předehřáté na 190 °C, dokud není maso měkké.