Rybí filé pečené na jablkách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Jablka
  • 10 g Olej rostlinný
  • 250 g Filé rybí
  • 2 špetka Sůl
  • 1 dl Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 181 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 235 mg
  • Bílkoviny 53 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 53.5 mg
  • Vláknina 1900 mg
  • Vitamín A 1900 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kyselá jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky, rybí filé osolíme. Do pekáčku vložíme rybu, jablka, zakapeme olejem, podlijeme vodou a pečeme v troubě předehřáté na 190 °C, dokud není maso měkké.

Komentáře k receptu