Mořský okoun s citrónem a bazalkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 297 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 16 g
- Sodík 509 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 63 mg
- Draslík 912.2 mg
- Vláknina 7215.8 mg
- Vitamín A 7215.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na 220 stupňů Celsia předehřejeme troubu. Do žáruvzdorné mísy nalijeme olivový olej, obalíme v něm ryby a do břišní dutiny vložíme 3 lístky bazalky a trochu citrónové kůry. Rajčata a ryby okořeníme.
-
2
Pečeme v předehřáté troubě 20 minut, dokud není maso měkké. Pokapeme citrónovou šťávou a podáváme.