Ovocný koktejl z hrušky a jablka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 188 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 0 g
- Sodík 23 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 253.1 mg
- Vláknina 6853.3 mg
- Vitamín A 6853.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablko a hrušku omyjeme, zbavíme jádřinců a nahrubo pokrájíme. Rybízový sirup naředíme trochou sodovky a nalijeme do mixéru. Přidáme hrušku, jablko a mixujeme při nejvyšších otáčkách asi 2 minuty.
-
2
Do připravených skleniček vložíme pár kostek ledu, několik bobulí vinné révy a zalijeme ovocným koktejlem. Podle chuti naředíme vychlazenou sodovkou.
-
3
Podáváme se slámkou a delší lžičkou.