Tousty obložené srnčími filety

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Kompot brusinkový
  • 100 g Kompot hruškový
  • 400 g Srnčí kýta
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 10 g Petržel - nať
  • 40 g Margarín
  • 4 krajíc Chléb toastový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 612 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0.1 mg
  • Draslík 58.5 mg
  • Vláknina 1766.5 mg
  • Vitamín A 1766.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Srnčí maso nakrájené na plátky osmažíme v horkém margarínu ze všech stran na středním ohni 3-6 minut, osolíme, opepříme, zabalíme do alobalu a necháme 5 minut odpočinout.

  • 2

    Toastový chléb nasucho opečeme a ještě horký potřeme silnou vrstvou brusinkového kompotu.

  • 3

    Maso nakrájíme napříč na tenké plátky a rozložíme na toasty. Upravíme na talíře a ihned podáváme s půlkou hrušky ozdobené petrželkou.

Komentáře k receptu