Tousty obložené srnčími filety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 8 g
- Sodík 612 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0.1 mg
- Draslík 58.5 mg
- Vláknina 1766.5 mg
- Vitamín A 1766.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Srnčí maso nakrájené na plátky osmažíme v horkém margarínu ze všech stran na středním ohni 3-6 minut, osolíme, opepříme, zabalíme do alobalu a necháme 5 minut odpočinout.
-
2
Toastový chléb nasucho opečeme a ještě horký potřeme silnou vrstvou brusinkového kompotu.
-
3
Maso nakrájíme napříč na tenké plátky a rozložíme na toasty. Upravíme na talíře a ihned podáváme s půlkou hrušky ozdobené petrželkou.