Řezy z mořského jazyka s hroznovým vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 543 kcal
- Sacharidy 66 g
- Tuky 11 g
- Sodík 436 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 84 mg
- Draslík 642.7 mg
- Vláknina 539.5 mg
- Vitamín A 539.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do máslem vymazaného pekáčku vložíme filety z ryby, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, obložíme kuličkami hroznového vína, podlijeme vývarem a vínem. Pekáček vložíme do vyhřáté trouby a zapečeme odkryté 12 až 15 minut.
-
2
Podáváme s bílým pečivem.