Medové potěšení
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 229 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 10 g
- Sodík 410 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 1.6 mg
- Draslík 463.9 mg
- Vláknina 9746 mg
- Vitamín A 9746 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 85.2 mg
- Vitamín E 4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji opečeme najemno nasekanou cibulku. Jakmile cibulka zhnědne, přidáme k ní nastrouhaný zázvor a zlehka opečeme. Cibulku se zázvorem nakonec zalijeme vývarem, citronovou šťávou a octem. Vše povaříme 15 minut. Po 15 minutách by měla omáčka zhoustnout. Jakmile omáčka zhoustne, promíchíme ji s pomerančovými a grapefruitovými kousky. Nakonec přihustíme základní světlou omáčkou, kterou připravíme podle stejnojmenného receptu. Omáčku dochutíme medem.
-
2
Podáváme k pstruhovi.