Tuňákový salát s jablky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Zelenina kořenová
  • 150 g Tuňák v oleji
  • 400 g Těstoviny konzumní
  • 100 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 kávová lžička Majonéza
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Jablka
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 612 kcal
  • Sacharidy 82 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 290 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 68.1 mg
  • Draslík 152.6 mg
  • Vláknina 3439.8 mg
  • Vitamín A 3439.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dle návodu uvaříme těstoviny.

  • 2

    Nakrájíme jablko, eidam a natvrdo vařené vejce na malé kousky.

  • 3

    Zeleninu osmahneme.

  • 4

    Do těstovin dáme nakrájené jablko, sýr, vejce, zeleninu, tuňáka a majonézu.

  • 5

    Vše promícháme a dáme vychladit.

Komentáře k receptu