Tuňákový salát s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 612 kcal
- Sacharidy 82 g
- Tuky 17 g
- Sodík 290 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 68.1 mg
- Draslík 152.6 mg
- Vláknina 3439.8 mg
- Vitamín A 3439.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dle návodu uvaříme těstoviny.
-
2
Nakrájíme jablko, eidam a natvrdo vařené vejce na malé kousky.
-
3
Zeleninu osmahneme.
-
4
Do těstovin dáme nakrájené jablko, sýr, vejce, zeleninu, tuňáka a majonézu.
-
5
Vše promícháme a dáme vychladit.