Jablková omeleta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 298 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 15 g
- Sodík 280 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 490.7 mg
- Draslík 324.1 mg
- Vláknina 5752 mg
- Vitamín A 5752 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.9 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnku rozmícháme celá vejce, osolíme a vmícháme oloupaná, na jemné plátky nakrájená jablka.
-
2
Z těsta upečeme v pánvi na rozpáleném oleji omelety. Upravíme je na talíře, pokapeme citronovou šťávou a pocukrujeme.