Kysané zelí s vepřovým masem a hruškami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 423 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 34 g
- Sodík 232 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 45 mg
- Draslík 555.4 mg
- Vláknina 14671.2 mg
- Vitamín A 14671.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 53.8 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytý bůček nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a nasucho krátce opečeme po všech stranách. Po chvíli přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a zpěníme ji. Poprášíme moukou, chvíli mícháme na mírném ohni, poté přidáme překrájené kysané zelí, oloupané, na čtvrtky rozkrájené hrušky a rajčatový protlak. Vše zvolna dusíme pod pokličkou do měkka.
-
2
Nakonec pokrm dochutíme trochou worcesteru.
-
3
Podáváme s bramborovou nebo hrachovou kaší.