Vepřové kotlety s klobásou a bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 781 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 50 g
- Sodík 512 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 70.1 mg
- Draslík 1404.1 mg
- Vláknina 13650.4 mg
- Vitamín A 13650.4 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané brambory a jablka nakrájíme na kostičky. Brambory dáme do horkého vývaru a uvaříme do poloměkka. Přidáme jablka, vaříme, až brambory zcela změknou a vsají vývar.
-
2
Omyté kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Maso obalíme ve strouhance a opečeme po obou stranách na oleji. Před koncem pečení přidáme klobásy, rychle je opečeme.
-
3
Brambory s jablky upravíme na mísu, opepříme je, poklademe kroužky cibule osmahnutými do zlatova na másle a obložíme kotletami s klobásami.