Studená omáčka na ryby
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 245 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 18 g
- Sodík 1186 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 148.6 mg
- Vláknina 6278 mg
- Vitamín A 6278 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozšleháme žervé, majonézu, oloupaná, na plátky nakrájená jablka, jemně nakrájenou cibuli a okurku.
-
2
Podle potřeby omáčku osolíme, osladíme krupicovým cukrem a okyselíme citronovou šťávou.