Cibulová kaše s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 393 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 30 g
- Sodík 161 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 68 mg
- Draslík 303.7 mg
- Vláknina 8640 mg
- Vitamín A 8640 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli a jablka oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.
-
2
Na másle pod pokličkou nejdříve podusíme jablka, po chvíli přidáme cibuli, osolíme a dusíme doměkka.
-
3
Potom vše prolisujeme přes síto, dáme znovu na oheň a přidáme smetanu ke šlehání a cukr.
-
4
Podáváme s opečenými bramborami nebo jako přílohu k masu.
-
5
Kaše je nejlepší z nové cibule, z déle uskladněné je trpká.