Celerový salát s ovocem a šlehačkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 290 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 24 g
- Sodík 104 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 55 mg
- Draslík 332.7 mg
- Vláknina 8691.2 mg
- Vitamín A 8691.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.6 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěný celer, jablka a hrušku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Hlávkový salát omyjeme, nakrájíme na nudličky a vše smícháme.
-
2
Přidáme kyselou smetanu ke šlehání smíchanou s majonézou a nasekanou petrželkou a dobře promícháme.
-
3
Salát rozdělíme na skleněné talířky a podáváme.