Bramborová kaše s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Brambory
  • 1 ks Feferony
  • 1 ks Cibule
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 190 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 232 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 760.4 mg
  • Vláknina 9936 mg
  • Vitamín A 9936 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 33.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané brambory nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě.

  • 2

    Uvařené brambory rozšťoucháme na kaši, vmícháme do nich rozemletou cibuli a jemně posekanou feferonku. Přidáme rozpuštěné máslo, citronovou šťávu a podle chuti osolíme.

  • 3

    Kaše se nejlépe hodí k masu.

Komentáře k receptu