Mrkvový salát s jablky a majonézou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 250 g
- Sodík 326 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 57.1 mg
- Vláknina 7920 mg
- Vitamín A 7920 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou mrkev uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a nakrájíme na kostičky.
-
2
Vychladlou mrkev promícháme s oloupanými, na kostičky nakrájenými jablky a s majonézou zředěnou octem. Nakonec salát podle chuti osolíme a osladíme.