Broskvové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 331 kcal
- Sacharidy 81 g
- Tuky 1 g
- Sodík 9 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 81 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 408 mg
- Vláknina 5225.3 mg
- Vitamín A 5225.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.6 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté broskve oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na čtvrtky.
-
2
Cukr svaříme v octě, přidáme nakrájené broskve, hrozinky, chilli, zázvor a cukr a necháme octovou směs zvolna bublat.
-
3
Když směs zhoustne na pastu, necháme ji vychladnout a plníme jí sklenice.