Studená broskvová polévka

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Cukr krupice
  • 4 ks Broskve
  • 0.5 ks Citrony
  • 0.25 l Víno bílé
  • 0.75 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 201 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 11 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 40 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 404.9 mg
  • Vláknina 6575 mg
  • Vitamín A 6575 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.5 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cukr svaříme s vodou a necháme vychladnout.

  • 2

    Omyté broskve oloupeme a vypeckujeme. Tři broskve prolisujeme a smícháme s cukrovým rozvarem, vínem a citronovou šťávou. Necháme dobře vychladit.

  • 3

    Před podáváním přidáme do polévky jednu jemně nakrájenou broskev.

Komentáře k receptu