Pstruh na pánvi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Pstruh
  • 4 stroužek Česnek
  • 6 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 4 polévková lžíce Máslo bylinkové
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 642 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 50 g
  • Sodík 105 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 152 mg
  • Draslík 754.2 mg
  • Vláknina 383 mg
  • Vitamín A 383 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 36.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté pstruhy osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Obalíme je v mouce a opečeme na másle dozlatova.

  • 2

    Pstruhy přendáme na talíře, pokapeme citronovou šťávou a přelijeme rozpuštěným bylinkovým máslem.

  • 3

    Každou porci posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu