Pstruh na pánvi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 642 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 50 g
- Sodík 105 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 152 mg
- Draslík 754.2 mg
- Vláknina 383 mg
- Vitamín A 383 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 36.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté pstruhy osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Obalíme je v mouce a opečeme na másle dozlatova.
-
2
Pstruhy přendáme na talíře, pokapeme citronovou šťávou a přelijeme rozpuštěným bylinkovým máslem.
-
3
Každou porci posypeme nasekanou petrželkou.