Omáčka Ravigot

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 250 g Majonéza
  • 1 ks Citrony
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 ks Pažitka
  • 2 ks Šalotka
  • 1 ks Šťovík
  • 1 ks Kerblík
  • 1 polévková lžíce Kapary sterilované
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2031 kcal
  • Sacharidy 75 g
  • Tuky 196 g
  • Sodík 1916 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 76 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1770.6 mg
  • Vláknina 17355 mg
  • Vitamín A 17355 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 179.4 mg
  • Vitamín E 29.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do majonézy zamícháme jemně nasekané bylinky, nastrouhanou citronovou kůru a šťávu z půlky citronu.

  • 2

    Omáčku Ravigot podáváme k rybám a pečením.

Komentáře k receptu