Dip z gorgonzoly

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 80 g Jogurt bílý
  • 100 g Tvaroh jemný
  • 100 g Sýr Gorgonzola
  • 1 ks Cibulka jarní
  • 1 hrst Ořechy vlašské
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 85 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 156 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 11 mg
  • Draslík 36.8 mg
  • Vláknina 683.2 mg
  • Vitamín A 683.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibulku očistíme a světlou část nakrájíme na jemno. Ořechy nasekáme na středně velké kousky.

  • 2

    Sýr rozdrtíme vidličkou a smícháme s cibulí, ořechy, jogurtem a tvarohem.

Komentáře k receptu