Zeleninový salát s kukuřicí a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 385 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 26 g
- Sodík 863 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 33.4 mg
- Draslík 476.7 mg
- Vláknina 9010 mg
- Vitamín A 9010 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 55.9 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kukuřici dáme do osolené vody a uvaříme ji doměkka. Uvařenou scedíme, propláchneme studenou vodou a dáme do mísy. Omytá rajčata pokrájíme na kostky a červené papriky zbavené jádřinců nakrájíme na kolečka, jarní cibuli a česnek pokrájíme na plátky. Nakládané olivy scedíme z nálevu. Tvrdý sýr pokrájíme na kostky. Vše přidáme do mísy ke kukuřici a přilijeme řeckou zálivku.
-
2
Salát promícháme a dáme do chladničky na několik hodin.