Knedlíková pizza

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 1 ks Knedlík kynutý
  • 1 ks Lečo mražené
  • 3 ks Párky telecí
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 354 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 83 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 217.8 mg
  • Draslík 144.9 mg
  • Vláknina 416 mg
  • Vitamín A 416 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do vymazaného pekáčku olejem položíme plátky knedlíků a polijeme je trochu kečupem.

  • 2

    Na knedlíky dáme lečo, pokrájenou uzeninu a zalejeme rozšlehanými vajíčky.

  • 3

    Dáme péct na půl hodiny, poté posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct do roztavení.

  • 4

    Hotovou pizzu můžeme dochutit kečupem.

Komentáře k receptu