Knedlíčky z račího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Rak říční
  • 0.25 kávová lžička Skořice mletá
  • 0.5 kávová lžička Cukr moučkový
  • 0.5 kávová lžička Kmín drcený
  • 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 ks Feferony
  • 1 špetka Sůl
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • 1 polévková lžíce Petržel kudrnka
  • 1 polévková lžíce Mouka čočková
  • 0.6 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 82 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 99 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 71.3 mg
  • Draslík 248.2 mg
  • Vláknina 2275.7 mg
  • Vitamín A 2275.7 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.2 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso uvaříme v mírně osolené vodě, rozemeleme. Česnek a feferonku na jemno posekáme, cibuli umeleme. Vše smícháme s masem i ostatními ingrediencemi (kromě oleje) a propracujeme.

  • 2

    Z hmoty vytvoříme menší kuličky, které osmažíme na rozpáleném oleji do zlatova. Podáváme jako jednohubky.

Komentáře k receptu