Palačinky s hřebenatkami

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Mouka rýžová
  • 100 g Fazolové lusky zelené
  • 450 g Hřebenatka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Chilli paprička
  • 3 ks Cibulka jarní
  • 1 polévková lžíce Vývar rybí
  • 4 polévková lžíce Chilli omáčka
  • 6 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 266 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 406 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 98.5 mg
  • Draslík 517.8 mg
  • Vláknina 2218 mg
  • Vitamín A 2218 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.5 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Stopky zelených fazolek odkrojíme a pokrájíme je. Pokrájíme chilli papričku bez semínek.

  • 2

    V hrnci s osolenou vodou povaříme zelené fazolky 4 minuty. Hřebenatky nakrájíme a dáme do mísy, přidáme scezené a okapané vařené fazolky.

  • 3

    Smícháme pokrájené jarní cibulky, vejce, rýžovou mouku, rybí vývar a chilli a vše přidáme k hřebenatkám a promícháme.

  • 4

    Rozehřejeme ve woku olej, směs nalijeme do woku a smažíme palačinky 5 minut. Poté je vyndáme a necháme okapat.

  • 5

    Podáváme s chilli omáčkou k namáčení.

Komentáře k receptu