Rybářská omáčka s krabím masem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Krab nakládaný
  • 150 ml Olej olivový extra panenský
  • 2 polévková lžíce Ocet vinný
  • 2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 383 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 126 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 33.4 mg
  • Draslík 140.7 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Krabí maso vyjmeme z konzervy, rozdrtíme v hmoždíři a vložíme do mísy.

  • 2

    Za stálého šlehání postupně vmícháme hořčici, ocet a olej.

  • 3

    Omáčku podáváme k teplým i studeným rybám a k mořským plodům.

Komentáře k receptu