Domácí balkánský sýr podle Ládi Hrušky

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 70 g Sůl
  • 1 l Voda pitná
  • 1 balení Tvaroh tvrdý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 27171 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 5.6 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvaroh vložíme do plastové misky s víčkem a zalijeme studenou osolenou převařenou vodou. Tvaroh musí být úplně ponořený.

  • 2

    Misku dobře uzavřeme a necháme sýr v chladničce uležet minimálně 4 dny.

Komentáře k receptu