Domácí balkánský sýr podle Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 0 g
- Sodík 27171 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 5.6 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tvaroh vložíme do plastové misky s víčkem a zalijeme studenou osolenou převařenou vodou. Tvaroh musí být úplně ponořený.
-
2
Misku dobře uzavřeme a necháme sýr v chladničce uležet minimálně 4 dny.