Rajčatová bageta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 578 kcal
- Sacharidy 96 g
- Tuky 9 g
- Sodík 1104 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 95 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 821.7 mg
- Vláknina 13679.5 mg
- Vitamín A 13679.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.4 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tavený sýr utřeme s tvarohem. Omytou bazalku natrháme na lístky, několik jich ponecháme stranou na ozdobu a zbylé lístky přimícháme do tvarohu. Osolíme, opepříme.
-
2
Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Bagetu rozpůlíme, prořízneme a potřeme ji připraveným tvarohem. Ozdobíme plátky rajčat a lístky bazalky.
-
3
Podáváme jako studený předkrm.