Smažená zelenina se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 202 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 12 g
- Sodík 582 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 156.9 mg
- Draslík 46.3 mg
- Vláknina 14995.5 mg
- Vitamín A 14995.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V pánvi rozehřejeme máslo, nasypeme na něj nerozmrazenou zeleninu a pod pokličkou ji na mírném ohni dusíme, až se rozmrazí a je horká.
-
2
Petrželku omyjeme a nakrájíme najemno. Sýr nakrájíme na kousky.
-
3
V misce rozšleháme vejce s petrželkou, pepřem a solí.
-
4
Do pánve k zelenině přidáme rozšlehaná vajíčka a vše smažíme na mírném ohni, až je zelenina křupavá a vajíčka zhoustnou.
-
5
Smaženou zeleninu rozdělíme na talíře, posypeme sýrem a podáváme.