Jehněčí zapečené se smetanou a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 596 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 43 g
- Sodík 170 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 372.5 mg
- Draslík 161.6 mg
- Vláknina 157.5 mg
- Vitamín A 157.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1787.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na porce, osolíme, potřeme máslem a upečeme doměkka.
-
2
Vejce ušleháme do pěny, přimícháme nastrouhaný česnek, sůl, sekanou petrželku a maso na pekáči směsí zalijeme.
-
3
Pokrm necháme ve vyhřáté troubě asi 15 minut ztuhnout.
-
4
Podáváme s opečenými bramborami.