Couralka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 212 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 8 g
- Sodík 297 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 25 mg
- Draslík 642.3 mg
- Vláknina 10180 mg
- Vitamín A 10180 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 66.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zelí i s lákem dáme do hrnce, osolíme, zalijeme horkou vodou a vaříme doměkka. Mouku rozkvedláme s kyselým mlékem, smetanou nebo jogurtem a zavaříme do polévky.
-
2
Můžeme dochutit cukrem a octem.
-
3
Podáváme s horkými brambory nebo chlebem.