Mandlové trubičky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 122 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 8 g
- Sodík 44 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 11 mg
- Draslík 114.1 mg
- Vláknina 2440 mg
- Vitamín A 2440 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z bílků ušleháme pevný sníh, vmícháme nastrouhané mandle a osladíme.
-
2
Pečící papír na plechu vymažeme máslem a vysypeme moukou. V tenké vrstvě rozetřeme těsto. Pečeme v mírně vyhřáté troubě.
-
3
Upečené, ještě teplé těsto nakrájíme na proužky a svineme je přes vařečku do tvaru trubiček.
-
4
Vychladlé plníme ušlehanou smetanou.