Hovězí ragú se smetanou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 40 g Rajčata
  • 200 g Hovězí maso zadní
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 226 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 175 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 73.4 mg
  • Draslík 91.2 mg
  • Vláknina 1030 mg
  • Vitamín A 1030 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a rozetřený česnek.

  • 2

    Přidáme omyté, na kousky nakrájené maso, osolíme, opečeme, podlijeme vývarem z kostí a dusíme.

  • 3

    K poloměkkému masu přidáme omytá, nakrájená rajčata a dodusíme.

  • 4

    Nakonec pokrm zahustíme rozšlehanou kyselou smetanou.

Komentáře k receptu