Celerový salát s jablky a smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 61 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 2 g
- Sodík 158 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 5.2 mg
- Draslík 219.8 mg
- Vláknina 5850 mg
- Vitamín A 5850 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěný, syrový celer a omyté jablko nastrouháme na jemném struhadle.
-
2
Do smetany přidáme sůl, citronovou šťávu a cukr. Promícháme s celerem a jablkem.
-
3
Salát podáváme dobře vychlazený.