Skopová plec na paprice

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 400 g Skopová plec
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 0.25 l Zakysaná smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 474 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 148 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 44.5 mg
  • Draslík 126.8 mg
  • Vláknina 1242.2 mg
  • Vitamín A 1242.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kousky, opečeme na zpěněné cibuli, osolíme, opepříme a přidáme papriku. Podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme doměkka.

  • 2

    Maso vyjmeme a šťávu povaříme se smetanou rozkvedlanou s moukou. Omáčku procedíme, dochutíme, vložíme zpět maso a prohřejeme.

  • 3

    Podáváme s máslovými haluškami.

Komentáře k receptu