Telecí maso s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 481 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 27 g
- Sodík 250 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 235.8 mg
- Draslík 808.2 mg
- Vláknina 8487.4 mg
- Vitamín A 8487.4 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na kousky nakrájíme očištěné telecí maso. Očistíme fazolky a po délce rozkrájíme. Oloupeme a na malé kousky nakrájíme cibuli.
-
2
Rozehřejeme lžíci sádla na pánvi a zpěníme na něm cibuli.
-
3
Přidáme maso, osolíme, okořeníme paprikou a opečeme.
-
4
Ve druhém hrnci podusíme na lžíci sádla fazolky, mírně podlijeme dle potřeby vodou.
-
5
Když maso i fazolky změknou, smícháme dohromady a směs směs dáme do vymazané zapékací formy.
-
6
Zalijeme smetanou a 30 minut zapékáme.