Hovězí filé dušené s celerem a smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 404 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 30 g
- Sodík 367 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 116.9 mg
- Draslík 236.4 mg
- Vláknina 2049 mg
- Vitamín A 2049 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky omytého masa naklepeme, osolíme a po obou stranách prudce opečeme na tuku.
-
2
Přidáme nakrájenou cibuli, celer a podlijeme trochou vody. Za občasného podlévání dusíme doměkka.
-
3
Měkké maso vyjmeme, šťávu zalijeme smetanou smíchanou s moukou a krátce povaříme. Nakonec šťávu procedíme na maso.