Tacos plato

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 300 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Fazole bílé
  • 400 g Hovězí maso zadní
  • 120 g Zakysaná smetana
  • 120 g Salát ledový
  • 120 g Omáčka Guacamole
  • 400 g Rýže Basmati
  • 80 g Salsa rajčatová
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Skořice mletá
  • 1 kávová lžička Balsamico ocet
  • 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Rajčata
  • 16 ks Tortilla
  • 1 ks Limetka
  • 4 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 660 kcal
  • Sacharidy 106 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 362 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 106 g
  • Cholesterol 49 mg
  • Draslík 1206.6 mg
  • Vláknina 33077.1 mg
  • Vitamín A 33077.1 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí maso podusíme s cibulí, česnekem, oloupanými rajčaty, skořicí, chilli kořením, balsamicem a solí. Dusíme doměkka aspoň 4 hodiny. Poté maso vyjmeme a vývar romixujeme. Maso natrháme a vrátíme ho do vývaru.

  • 2

    Tortilly nahřejeme a rozdělíme na ně hovězí maso. Přidáme salsu, guacamole a nakrájenou marinovanou cibuli.

  • 3

    Tortilly podáváme na táce s ledovým salátem, dušenou rýží, fazolemi a zakysanou smetanou, se skrojky limetky.

Komentáře k receptu