Broskve se šlehačkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 3273 kcal
- Sacharidy 528 g
- Tuky 113 g
- Sodík 3204 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 526 g
- Cholesterol 383 mg
- Draslík 678.6 mg
- Vláknina 19455 mg
- Vitamín A 19455 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 7.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané kompotované broskve dáme na dno pohárů. Pokapeme je rumem a ozdobíme ušlehanou smetanou.
-
2
Do každé porce po stranách zapíchneme piškoty a povrch posypeme oloupanými a na nudličky nasekanými mandlemi.