Rybí filé zapečené s kyselým zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 268 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 13 g
- Sodík 396 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 76 mg
- Draslík 229.3 mg
- Vláknina 4506 mg
- Vitamín A 4506 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 40.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce filé pokapeme citronovou šťávou a osolíme.
-
2
Na polovině oleje zpěníme cibuli, na ni položíme filé a opečeme.
-
3
Vymažeme zapékací mísu druhou polovinou oleje, vložíme polovinu omytého, okapaného a pokrájeného zelí a porce filé s cibulkou.Navrch dáme druhou polovinu zelí a zakryté poklicí zapékáme asi 20 minut.
-
4
Zalijeme nízkotučnou smetanou a dopékáme přibližně 15 minut.