Růžičková kapusta s křenem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Kapusta růžičková
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 5 g Sůl
  • 70 g Slanina anglická
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Křen jablečný
  • 2 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 127 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 12 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 4221 mg
  • Vitamín A 4221 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kapustičky povaříme 2-3 minuty v osolené vodě a pak je přepůlíme.

  • 2

    Slaninu nakrájíme na kostičky a nasucho opečeme v pánvi.

  • 3

    Ke slanině přidáme kapustičky a zamícháme.

  • 4

    Přidáme ostatní ingredience a prohřejeme.

Komentáře k receptu