Beskydské fazole

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Fazole
  • 200 g Klobása vepřová
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 4 polévková lžíce Smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 229 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 397 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 37 mg
  • Draslík 193.1 mg
  • Vláknina 982.5 mg
  • Vitamín A 982.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazole uvaříme do měkka, smícháme s olejem, pepřem, pokrájenou klobáskou, cibulí a česnekem.

  • 2

    Směs vysypeme do zapékací misky, zalijeme smetanou a mírně osolíme.

  • 3

    Zapékáme v troubě na 200°C dokud směs nezačne růžovět.

Komentáře k receptu