Beskydské fazole
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 229 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 20 g
- Sodík 397 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 37 mg
- Draslík 193.1 mg
- Vláknina 982.5 mg
- Vitamín A 982.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazole uvaříme do měkka, smícháme s olejem, pepřem, pokrájenou klobáskou, cibulí a česnekem.
-
2
Směs vysypeme do zapékací misky, zalijeme smetanou a mírně osolíme.
-
3
Zapékáme v troubě na 200°C dokud směs nezačne růžovět.