Šlehačková omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 158 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 13 g
- Sodík 682 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 41.3 mg
- Draslík 53.9 mg
- Vláknina 132.5 mg
- Vitamín A 132.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do kastrůlku vlijeme vývar, víno a necháme projít varem, abychom z tekutiny odstranili alkohol.
-
2
Odstavíme z ohně, smetanu vyšleháme a přimícháme do kastrůlku. Osolíme, opepříme a ihned podáváme.
-
3
Omáčka je vhodná k telecímu masu.