Sladké žemle s kaštanovým krémem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 14 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 50 g Cukr moučkový
  • 160 g Kaštanový krém
  • 60 g Šlehačka ve spreji
  • 4 ks Žemle tuková
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 369 kcal
  • Sacharidy 52 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 72 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 0.3 mg
  • Vláknina 3200 mg
  • Vitamín A 3200 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kulaté žemle rozkrojíme podélně napůl, v pánvi rozpustíme máslo, přisypeme cukr, necháme rozpustit. Vložíme půlky žemlí, osmažíme z obou stran. Žemle vyjmeme, polovinu potřeme kaštanovým krémem, přiklopíme druhou polovinou, upravíme na servírovací talíř, ozdobíme šlehačkou a podáváme.

Komentáře k receptu